Med datorn som verktyg

8 december 2022 Av Av Paul

Jag var sju år gammal när morsan kom hem med en Macintosh efter ett datorbyte från jobbet. I början satt jag mest och spelade tetris på den, men sedan blev jag intesserad av hur det såg ut innuti och plockade ner datorn i molekyler för att sedan montera ihop den igen. Teknik har alltid fashinerat mig oavsett område. Här uppe i Norrland är det inte helt ovanligt att vi börjar meka med bilar i mellanstadiet. Jag la aldrig veckopengen på lördagsgodis, jag kanske köpte en reservdel på skroten eller sparade ihop till ett nytt kretskort. Som 15 åring köpte jag mig en begagnad fyrhjuling och började köra i min morbrors skogsmarker. Jag insåg snabbt att under höst och vinter var extremt viktigt med bra belysning på ATV:n. Följ med på en tur i skogen nedan.